The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Service til brugere

MERE TID TIL LIVET

Når du vælger Wellspect får du meget mere end produkter af høj kvalitet. Wellspect With You er vores skarpe servicetilbud, der giver dig svar og hjælper dig hele vejen. Uanset om du anvender vores produkter eller er i familie med en som gør, kan du hurtigt få hjælp online, over telefon eller ansigt til ansigt. Vi har en bred vifte af service fra personlig hjælp, til oplæring og undervisning. 

Via Wellspect With You er vi der, når du har brug for os. Vores mål er, at du skal slippe for bekymringer – og bare leve livet.  

PRAKTISK HJÆLP OG MOTIVERENDE STØTTE

Vores kundeservice tilbyder personlig hjælp og ønsker at hjælpe dig, på den bedst mulige måde. Ingen spørgsmål er for små – eller for store. Vi kan hjælpe dig med spørgsmål til din håndtering af vores produkter og bidrage med det skræddersyede materiale, som du har brug for, for at din oplevelse med produkterne skal blive en succes. 

Vi kan desuden give dig tips og tricks, som kan gøre din hverdag lettere. Vi kan give dig alt fra teknisk støtte til vores produkter (f.eks. når det gælder produktprøver, quickguides og ved reklamationer) til mere specielle situationer ved spørgsmål om patientrettigheder og råd ved rejser. Vi er altid tilgængelige via telefon, mail, på sociale medier og vores hjemmeside. 

Du kan altid bestille produktprøver online, samt finde mere information om terapi og produkter eller læse om andre brugere fra hele verden og deres oplevelser.      

WWY Web Customer Service Nordic

PERSONLIG SUPPORT

Support hele vejen 

Med tiden vil terapien blive en naturlig del af din hverdag. Men at komme dertil kan kræve både tid og tålmodighed. Derfor vil vi gøre alt vi kan, for at hjælpe dig.

En god opstart er alfa og omega for at terapien skal blive en succes. Wellspect With You tilbyder blandt andet et program og skræddersyet materiale, som giver dig detaljeret information til netop dig om, hvordan vores produkter anvendes samt tips og tricks. 

Støtteprogrammet tilbyder en personlig kontakt fra Wellspect, som vil hjælpe dig gennem din terapis opstart, for at sikre at du får mest muligt ud af vores produkter.  

Den personlige hjælp vil fortsætte til du føler dig sikker og er komfortabel med din situation på egen hånd. 

WWY User Web Image_Customer Service
WWY Web Image_free product sample

GRATIS PRODUKTPRØVER

Vi har løsningen til dig 

Sammen med smarte funktioner, diskret emballage og en glat overflade bliver LoFric katetre hurtigt en naturlig del af hverdagen. Som gør alle med urinvejsproblemer i stand til at leve et mere balanceret liv. 

Livet er i konstant bevægelse. Det samme gælder vores LoFric sortiment. Dine behov og personlige præferencer ændrer sig måske over tid.

Vi lancerer regelmæssigt nye innovationer, som du kan teste gratis. 

På denne måde kan du teste, hvilke produkter, som passer bedst ind i dit liv. 

Vores mål er at hjælpe dig med at tænke så lidt som muligt på din blære-og / eller tarmproblemer.

Bestil gratis produktprøver

PEER SUPPORT 

Erfaring giver dig tryghed

Blære- og tarmproblemer har ofte en stor påvirkning af hverdagen. At finde en rutine, som fungerer, vil give dig kontrol og den selvsikkerhed, som gør dig i stand til at gøre det, du holder af. 

Engang imellem kommer de bedste råd fra nogen, som har gennemgået det samme, som du gør nu, eller fra en med en dybere viden på området, såsom en specialist. Derfor arrangerer vi oplæring og møder for brugere, som anvender vores produkter, for at give mulighed for at mødes og dele erfaringer. 

Intet slår informationen du kan få fra nogen, som sidder i samme situation, eller har en dybere forståelse for dine udfordringer.

Hvis du er interesseret i at deltage i vores kommende brugermøder eller andre peer to peer aktiviteter, kan du kontakte kundeservice eller følge os på Facebook. Så kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder og events. 

WWY User Web Image_Peer Support

Har du spørgsmål eller undrer dig over noget i forhold til vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne videre! 

Kontakt os