At leve med tarmproblemer

Sådan håndteres livet med tarmproblemer

Det er svært at leve med tarmproblemer - det påvirker dit liv og din velvære - men det er meget mere almindeligt, end man skulle tro. Mange mennesker med tarmproblemer kæmper for længe med forskellige kostvaner eller medicin uden effektive resultater.

Tarmirrigation er ofte en vellykket behandling, når du oplever forstoppelse og/eller tarmlækage. Terapien genopretter en sund tarmrutine og hjælper med at genvinde kontrollen over, hvor og hvornår man skal på toilettet. Som et resultat heraf forsvinder frygten for at have uheld, og du kan begynde at leve dit liv uden konstant at tænke på din tarm og dine toiletbesøg.

Tarmirrigation kan føles underligt eller måske skræmmende i starten, og din tarm kan have brug for tid til at tilpasse sig nye rutiner. Men det vil være det værd i det lange løb. Vi håber, at denne guide vil hjælpe dig på vej

Analpropper formet til at passe ind i endetarmen kan tilbyde nogle timers lindring ved at blokere analkanalen. Dette kan være særligt nyttigt under visse aktiviteter, såsom at gå en tur, svømme, deltage i en social aktivitet eller blot at få en hel nats søvn uden at bekymre sig. Analpropperne kan maksimalt bruges i 24 timer.

Materiale til download 2 I alt

At finde en behandling

Navina tarmpleje