Wellspect With You Tjenester til sundhedspersonale

Du kan stole på os

Vær på forkant 

Når du vælger Wellspect, får du meget mere end blot vores produkter af høj kvalitet. Wellspect With You er vores skarpe servicetilbud, der giver dig både træning og support. 

Uanset om du har brug for support i dit professionelle virke, eller om dine patienter bruger vores produkter, så kan du og dine patienter få hurtig hjælp over telefonen eller online, ligesom vi er der for dig ansigt til ansigt.

Vi har en bred vifte af services lige fra træning og uddannelse til hjemmelevering og kundeservice.

Med Wellspect With You er vi her, når du har brug for vores støtte. Vores mål er at besvare dine spørgsmål og støtte dig med de nyeste resultater inden for kontinenspleje, men vigtigst af alt at hjælpe dine patienter med at glemme alt om deres bekymringer - og bare leve livet.

Uddannelse og kurser

Din faglige udvikling 

Hvis du har brug for en bedre forståelse omkring kontinenspleje generelt eller specifikt omkring vores produkter, så er vi altid klar til at dele ud af vores expertise.

Vi tilbyder online træning og en bred vifte af uddannelsesmateriale – både digitalt som webinarer og som printede foldere, guides og e-bøger.

Nogle er beregnet til professionelt brug og nogle er velegnet til patienter. Og så er vi altid i gang med at arrangere nye møder, netværksarragementer eller studiebesøg.

Forskning

Fortsæt udviklingen

Videnskaben i dag er morgendagens teknologi. Hos Wellspect sikrer vi os konstant at videreudvikle kontinensplejen, og denne forpligtelse er en vigtig del af vores organisation.

Det er derfor, Wellspect With You tilbyder et væld af videnskabelige artikler, så du kan holde dig opdateret på de nyeste resultater indenfor kontinenspleje.

Derudover tilbyder vi også events og webinarer over hele verden under vores brand ACCT (Advancing Continence Care Together), hvor vi har en helhedsorienteret tilgang til blære- og tarmdysfunktions-området.

Professionel kundeservice

Erfarne råd lige ved hånden

Hvis du har spørgsmål omkring RIK-terapierne (Ren Intermitterende Kateterisering) eller TAI-behandlingen (TranAnal Irrigation), står vi med glæde til rådighed med den support, du behøver. 

Alle spørgsmål om kontinenspleje generelt eller til vores specifikke produkter vil hurtigt blive besvaret af vores specialiserede kontinenssygeplejersker. 

De er alle rutinerede professionelle med stor viden inden for både LoFric (RIK) og Navina (TAI).

Støtte til fastholdelse

Fortsæt med at lykkes

En god start er nøglen til succes med terapien, og selvfølgelig ønsker du, at din patient fortsætter successen.

Når du vælger et Wellspect-produkt til din patient, lægger du dine patienter i trygge hænder.

Eksempelvis tilbyder Wellspect With You en engageret kundeservice og en praktisk hjemmelevering, der sikrer overgangen fra introduktion til fastholdelse.