Hvem er vi på Wellspect?

Vores mission og værdier er kernen i vores virksomhed. De er centrale for vores fortsatte innovation og operationelle ekspertise.

Hvem er vi?

Wellspect er en global MedTech-virksomhed, der er aktiv indenfor kontinenspleje. Vi har mere end 1000 medarbejdere, aktiviteter i 18 lande og distributører over hele verden. Vores hovedkvarter ligger i Mølndal i Sverige.

Vores mission

Wellspect er på en mission for at støtte mennesker, der lider af blære- og tarmdysfunktion ved at levere sikre og innovative kontinensplejeprodukter, der gør det muligt for folk at leve mere uafhængige og værdige liv.

Vores vision

Vi stræber passioneret efter at gøre en reel forskel hver dag for alle, der har brug for vores produkter og tjenester. At gøre en reel forskel for vores brugere, partnere og samfundet som helhed er kernen i det, vi gør. Det er det, der forener os og giver os følelsen af mening.

Vores værdier

Wellspect er en virksomhed med hjerte. Vi lytter nøje til vores netværk af brugere, sundhedspersonale og forskere for at finde måder at forbedre kontinensplejen på. Sammen kan vi finde de mest relevante og innovative løsninger.

Vores organisationskultur

Der er en særlig ånd blandt Wellspect-medarbejdere, bemærket af alle, der arbejder hos os. Vi har skabt en kultur af holdånd, hvor det er vigtigt at dele viden og finde nye måder at tackle udfordringer sammen på.