Billedbanken med fokus på børn og RIK

På denne side finder du materiale for dig, som arbejder med børn og RIK. Vi har skabt et udvalg af billeder for at skræddersy RIK-instruktioner, så de passer til hvert enkelt barn.

Billeder - Anna

Vi har samlet en række billeder til at hjælpe piger med at lære at kateterisere sig selv. Gå til næste side og vælg de billeder, der passer til din patiens behov. Download dem derefter en ad gangen og tilføj dem til skabelonen.

Se alle billeder (Anna) key:global.opens-in-new-window

Billeder - Alex

Vi har samlet en række billeder til at hjælpe drenge med at lære at kateterisere sig selv. Gå til næste side og vælg de billeder, der passer til din patiens behov. Download dem derefter en ad gangen og tilføj dem til skabelonen.

Till alle billeder (Alex) key:global.opens-in-new-window

Billeder - John

Her vil du finde et udvalg af billeder, der viser drenge, hvordan de skal kateterisere sig selv. Klik dig videre til næste side, vælg de billeder, du tror, din patient lettest kan identificere sig med for at lære at kateterisere på egen hånd.

Till alle billeder (John) key:global.opens-in-new-window

Download LoFric forældrevejledning

Denne vejledning henvender sig til forældre, plejere eller dem, der på anden vis har ansvaret for et barn, der har brug for hjælp til at tømme blæren. Det er tænkt som et supplement til den information, du har modtaget fra sundhedspersonalet. I denne forældrevejledning får du viden og indsigt i, hvordan urinvejene fungerer, hvad der kan give problemer med blæren og hvordan Ren Intermitterende Kateterisation (RIK) kan hjælpe dit barn.

Hent forældrevejledning