Hvad er Continuing Professional Development (CPD)?

Hos Wellspect tror vi på vigtigheden af at tilbyde dig uddannelsesindhold, som er blevet uafhængigt gennemgået af en officiel CPD-registreret tjeneste for at sikre integritet og kvalitet.

Forklaring på CPD

AID0054636

Continuing Professional Development (CPD) er den term, som bruges til at beskrive uddannelses-aktiviteter, som sundhedspersonale engagerer sig i for at vedligeholde, forbedre og udvide deres viden og ekspertise.

Hvad er akkrediteret CPD-uddannelse?

Akkrediteret CPD-uddannelse betyder uddannelsesaktiviteter, som har opnået de påkrævede professionelle udviklingsstandarder og referencer. Læringsværdien er blevet gennemgået for at sikre integritet og kvalitet. CPD-certificeringstjenesten giver anerkendt uafhængig CPD-akkreditering, som er kompatibel med globale CPD-krav.

Registrering af din CPD-tid

Der er forskellige former for CPD-uddannelse, og hos Wellspect Education har vi leveret materialer til at støtte dig med reflektive undervisningsmetoder såsom artikler til at læse, webinarer at lytte til og printbare dokumenter og materiale, der kan downloades.

Hvordan registrerer jeg min CPD-uddannelse?

Selvcertificering - læringstid

Til at hjælpe med at vejlede dig om mængden af ​​tid til at læse indhold eller lytte til webinarer, er der et estimat for læsetid øverst i hver artikel og anslået tid til webinarer eller videoer.

Vi anbefaler, at du registrerer den tid, du bruger på din uddannelse. Du finder en kopi af registreringen af uddannelsesaktiviteten nedenfor. Da det er selv-certificeret uddannelse, er det dit ansvar at registrere eller spore dette. En times læring svarer til 1 CPD-point

Reflekterende uddannelse

For at hjælpe dig med at afslutte en reflekterende note om din uddannelsesaktivitet er her fire overskrifter eller dele, du kan afslutte med i registreringen af uddannelsesaktiviteten for hver CPD-aktivitet.

Uddannelsescertifikat

Vi har udviklet et uddannelsescertifikat, hvor du kan udfylde dine oplysninger om CPD-point (selvcertificeret), når uddannelsen er afsluttet.