Wellspect With You Tjenester til brugere

Mere tid til livet

Når du vælger Wellspect, får du meget mere end produkter af høj kvalitet.

Wellspect With You er vores skarpe servicetilbud, der giver dig svar og hjælper dig hele vejen. Uanset om du bruger vores produkter eller er i familie med en som gør, kan du hurtigt få hjælp online, over telefon eller ansigt til ansigt.

Vi har en bred vifte af tjenester med alt fra personlig hjælp til oplæring og undervisning. 

Med Wellspect With You er vi der, når du har brug for os. Vores mål er, at du skal slippe for bekymringer – og bare leve livet.

Kundeservice, praktisk hjælp og motiverende støtte

Vores kundeservice tilbyder personlig hjælp og ønsker at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Ingen spørgsmål er for små – eller for store.

Vi kan hjælpe dig med spørgsmål til din håndtering af vores produkter og bidrage med det skræddersyede materiale, som du har brug for, for at din oplevelse med produkterne skal blive en succes. 

Vi kan desuden give dig tips og tricks, som kan gøre din hverdag lettere.

Vi hjælper også med alt det praktiske

Vi kan give dig alt fra teknisk støtte til vores produkter (f.eks. når det gælder produktprøver, brugervejledninger og ved reklamationer) til mere specielle situationer ved spørgsmål om patientrettigheder og råd på rejsen.

Vi er altid tilgængelige via telefon, mail, på de sociale medier og på vores hjemmeside.

Support hele vejen

Med tiden vil terapien blive en naturlig del af din hverdag. Men at komme dertil kan kræve både tid og tålmodighed. Derfor vil vi gøre alt, vi kan for at hjælpe dig.

En god opstart er alfa og omega for at terapien skal blive en succes. Wellspect With You tilbyder blandt andet et program og skræddersyet materiale, som giver dig detaljeret information til netop dig om, hvordan vores produkter anvendes samt tips og tricks. 

Støtteprogrammet tilbyder en personlig kontakt fra Wellspect, som vil hjælpe dig gennem din terapis opstart, for at sikre at du får mest muligt ud af vores produkter.  

Den personlige hjælp vil fortsætte, til du føler dig sikker og er komfortabel med din situation på egen hånd.