Udbud Udbud

Udbud i Danmark

Som leverandør indenfor sundhedssektoren lægger Wellspect udbud i offentlige ophandlinger. Disse tager udgangspunkt i, at sundhedssektoren skal kunne levere et sortiment af bedste kvalitet, der tilgodeser brugernes behov, uden at omkostningerne for samfundet bliver urimeligt høje. Derfor er leverandører udsat for konkurrence ved offentlige indkøb.

I et udbud skal kravspecifikationen derfor altid stå i forhold til målet om at sikre et bredt sortiment for alle brugere, til rimelige omkostninger og med lige vilkår for konkurrerende leverandører.

Udbuddet bør derfor udformes på en sådan måde, at det fremmer klinisk testede produkter af højeste kvalitet. Produkterne skal desuden have et design og funktioner, der muliggør en brugervenlig håndtering for at sikre en høj fastholdelse af den foreskrevne terapi.

I sidste ende handler et udbud om patientens bedste til gavn for samfundet. Derfor er det vigtigt at stille de rigtige krav i indkøbet, så man kan vælge den bedste løsning til formålet. Hvis kravene formuleres på den bedste måde, vil både ordinerende læger og patienter nyde en højere livskvalitet med mindre belastning af plejesektoren og et optimalt sundhedsøkonomisk resultat, det vil sige det bedste langsigtede samfundsøkonomiske afkast af sundhedsinvesteringer.

Yderligere information om indkøb af inkontinens-produkter, og om hvordan man sikrer et bredt udvalg, der dækker brugernes behov og pleje på den bedste måde, med særligt fokus på Wellspects produkter, kan findes i vores udbudsguide.

Kontakt venligst din lokale Wellspect-repræsentant eller vores kundeservice, så vi kan sende dig et eksemplar.

Kontakt Wellspect - Wellspect