Brugervejledninger

På denne side har vi samlet brugervejledninger og instruktionsvideoer til at hjælpe dig med at håndtere vores blære- og tarmbehandlinger.

Her kan du nemt åbne en pdf, printe eller se en instruktionsvideo.
Finder du ikke det, du leder efter, så kontakt os venligst på info.dk @ wellspect.com

LoFric Elle er det valg, du altid kan stole på

Med smarte funktioner og diskret emballage bliver LoFric nemt en naturlig del af hverdagen og gør det muligt for alle, der har urinvejsproblemer, at leve et mere afbalanceret liv.

LoFric Origo

LoFric Origo er et brugervenligt, hydrofilt kateter til engangsbrug, der gør dig i stand til at tømme din blære helt tom. Det kommer i en diskret emballage og kan foldes til lommestørrelse. Hvilket gør LoFric Origo enkelt at anvende, hvorend du er.

LoFric Sense

Brugervenligt, sikkert og diskret designet LoFric® Sense™ er et hydrofilt intermitterende kateter, skræddersyet til kvinder og deres behov. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for et bedre greb og non-touch-teknik. Det er let og diskret at tage med og bruge overalt.

LoFric Hydro-Kit - Alt i ét-løsningen – sikkert og nemt at bruge overalt

LoFric® Hydro-Kit™ er et "alt i ét" hydrofilt katetersæt til intermitterende kateterisering. Det har en integreret opsamlingspose og er klart til brug overalt. Løkker muliggør let åbning, og det teksturerede indføringshåndtag giver et bedre greb og mulighed for non-touch-teknik. Takket være den lange hals kan det hænges over knæet for nem kateterisering. Med udgangspunkt i den unikke Urotonic™ Surface Technology, der sørger for sikker og problemfri kateterisering, minimerer LoFric Hydro-Kit sundhedsmæssige komplikationer, selv på lang sigt.

Navina Insert: et tarminkontinens-produkt, der forhindrer tarmlækage

At befinde sig i en situation, hvor du ikke længere kan stole på din egen krop, er ødelæggende. Enhver, der har at gøre med utilsigtet tarmlækage, ved at både de fysiske og psykiske konsekvenser begrænser dit liv og forhindrer dig i at gøre ting, du gerne vil. Heldigvis er der hjælp at hente.

Navina Smart - Elektronisk håndtering med personlige indstillinger

Navina Smart har software-styrede elektroniske pumper, der puster ballonen op og fører vand ind i tarmen. Efter indstilling af din vandvolume, vandhastighed og ballonstørrelse får du præcise, sikre og kontrollerede irrigationer hver gang med blot et tryk på en knap.

Navina Classic - Nem og bekvem manuel håndtering

Navina Classic er designet med brugeren i tankerne. Det er beregnet til at gøre din overordnede irrigationsprocedure så praktisk som muligt, allerede fra første gang du holder Navina Classic i hånden til hver eneste brug af det. Fra start til slut.

LoFric® Primo™ har en integreret steril saltopløsning til øjeblikkelig aktivering.

LoFric® Primo™ har en integreret steril saltopløsning til øjeblikkelig aktivering. Med udgangspunkt i den unikke Urotonic Surface Technology giver LoFric Primo en sikker og problemfri kateterisering. LoFric Primo er nemt at folde sammen og derfor en perfekt løsning til aktive mennesker, der lever et udadvendt liv. Fås i størrelser til mænd, kvinder og børn.