Find en behandling for dine tarmproblemer

Find en behandling for dine tarmproblemer

Med de rigtige behandlingsmuligheder kan tarmproblemer håndteres. Uanset om du oplever forstoppelse, lækage eller en blanding af begge dele, vil tarmhåndtering give dig mulighed for at leve et liv uden bekymring for uheld eller andre komplikationer.

Den gode nyhed er, at der er masser af muligheder for behandling af tarmdysfunktion. Mulighederne spænder fra konservative metoder, såsom ændringer i kost eller livsstil, til mere omstændige kirurgiske metoder. Den behandlingsmulighed, der passer til dig, afhænger ikke kun af de symptomer, du oplever, men også af din mobilitet, håndfunktion, uafhængighed, livsstil og selvfølgelig personlige præferencer.

Disse behandlingstyper vil ofte blive vist som en pyramide, og dit sundhedspersonale vil sandsynligvis begynde fra bunden af pyramiden, før du eventuelt arbejder dig opad, indtil en løsning fungerer for dig.

imagerfpyng.png

Få mere at vide om, hvordan Navina Tarmpleje tilbyder nemme, pålidelige, innovative og fleksible produkter til langvarig tarmpleje

 

Hvad er transanal irrigation eller TAI?

Behandling med tarmskylning, også kaldet transanal irrigation (TAI), er en mulighed, når andre behandlinger som medicin, kostændringer og væsker ikke har hjulpet.

Sådan stoppes tarmlækage

Enhver, der har beskæftiget sig med tarmlækage, ved, at både de fysiske og mentale konsekvenser har tendens til at begrænse folks liv og forhindre dem i at gøre, hvad de vil. Heldigvis er der hjælp at hente.