Demonstration af Navina Irrigations System

I disse korte videoer kan man se, hvor brugervenlig Navina Irrigations System er, og hvor let det er at samle enhederne og skille dem ad igen. Med Navina Irrigations System er der altid en løsning, der passer til patienternes behov.

Navina Smart, der er en elektronisk kontrolenhed, hjælper med personlige indstillinger og en præcis opfølgning, mens Navina Classic er det intuitive, manuelle alternativ. Begge har udskifteligt udstyr og rektalkatetre i forskellige størrelser og former. 

I de korte demonstrationsvideoer kan man se, hvor brugervenlige begge systemer er, og hvor let de er at samle og skille ad igen. De korte instruktioner kan bruges som supplement til den demonstration, patienten har fået i klinikken, og som den nye patient kan se derhjemme under det første besøg.

Navina Classic: Det intuitive og praktiske system til transanal irrigation

 

Se og/eller del denne korte instruktionsvideo med dine patienter, så de kan se, hvordan man skal samle og skille Navina Classic ad.

Navina Smart – Det intelligente og præcis system til transanal irrigation

Se og/eller del denne korte instruktionsvideo med dine patienter, så de kan se, hvordan man skal samle og skille Navina Smart ad.

 

Navina Smart: Sådan samler du og skiller systemet ad

 

Se og/eller del denne korte instruktionsvideo med dine patienter. Videoen viser, hvordan du indstiller vandvolume og ballonstørrelse på Navina Smart-enheden.

Instruktioner (IFU'er)

Her kan du finde alle instruktioner (IFU'er) til Navina Irrigations System. 

Emner: