The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X
Dad Boy Biking Banner

Afsnit til forældre

Det kan være svært at leve med tarmproblemer. Det påvirker ikke kun barnet, men hele familiens rutiner og liv. Som forælder kan det være en udfordring at hjælpe et lidende barn. Mange forældre med et barn, der lider af tarmdysfunktion, kæmper alt for længe med ernæring og afføringsregulerende midler, såsom afføringsmidler eller afføringsfortykningsmidler, uden tilfredsstillende resultater. 

Der findes en brugbar løsning til dit barn. TransAnal Irrigation er en succesfuld behandling for mange børn, som lever med tarmdysfunktion.

TAI genopretter en toiletrutine og hjælper dit barn til at genvinde kontrollen over, hvor og hvornår det skal på toilettet. TAI for børn er en sikker teknik til effektiv tømning af tarmen, som gør det lettere at komme af med afføringen ved at føre lunkent vand ind i tarmen.

Kids gaming banner

Tillad dit barn at være spontan

Som forælder er du en central del af dit barns succes med TAI. Behandlingen kan føles mærkelig eller skræmmende i begyndelsen, og det kan tage noget tid at lære metoden rigtigt. Da fordøjelsessystemet er komplekst, skal der være tid til at vænne sig til nye rutiner. 

Men det er indsatsen værd i det lange løb. Målet er at gøre det muligt for hele familien at leve et liv uden konstant at tænke på toilettet, men endnu vigtigere, at barnet får lov at nyde sin uafhængighed.