The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Hvad fejler jeg?

Vi er alle sammen forskellige, og ikke alle urinvejsproblemer er lige alvorlige. Nogle problemer som f.eks. inkontinens og urinvejsinfektioner er mere almindelige, end du måske tror. Og der er mange muligheder for behandling og kontrol af disse tilstande.

I dette afsnit fokuserer vi på de mest almindelige former for urinvejskomplikationer (vandladningsproblemer), hvor intermitterende kateterisering kan være en del af behandlingsløsningen. Oplysningerne er kun til orientering – hvis du mener, at du har nogle af de symptomer, vi beskriver, skal du gå til læge så hurtigt som muligt. Klik i listen nedenfor for at få flere oplysninger om hver enkelt kategori.

Links

Her er nogle interessante og nyttige websteder, som du kan besøge, hvis du vil vide mere.

Kontinensforeningen
Kontinensforeningen er en privat patientorganisation, der blev stiftet i 1987 med det formål at bryde tabuet om inkontinens og varetager interesser for urin- og afføringsinkontinente børn og voksne.

bladderandbowelfoundation.org
Blære- og tarmpatienternes websted tilbyder forskellige tjenester, rådgivning, indhold, der kan downloades, og generel støtte til mennesker med en kronisk sygdom.

continenceproductadvisor.org
Continence Worldwide tilbyder rådgivning om de produkter, der er tilgængelige til de forskellige behov inden for kontinenspleje.

parentgiving.com
Denne artikel om blærekræft indeholder en oversigt over sygdommens symptomer.