The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Historier fra børn, der bruger LoFric

Hej, jeg hedder Lisa.
Jeg er 4 år. Jeg blev født med et problem i maven, som betyder, at jeg er nødt til at tisse på en særlig måde. Jeg kan lide at lege med mit legetøj og læse historier. Min bedste veninde hedder Nicole.

Hej, jeg hedder Max
Jeg er 9 år og blev født med et problem i maven, som betyder, at jeg er nødt til at tisse på en særlig måde. I skolen kan jeg bedst lide sprog. Jeg kan også godt lide ting som at høre musik og spille computerspil. Jeg har en sej ven, der hedder Daniel.

Hej, jeg hedder Sandra
Jeg er næsten 10 år, kan lide sport, at passe min hest og ride. Når jeg tisser, bliver der somme tider noget tilbage derinde. For at få det hele ud og ikke blive syg tisser jeg på en lidt anderledes måde. Min bedste veninde hedder Marie.

Hej, jeg hedder Julia
Jeg er 12 år. Jeg blev født med en beskadiget rygmarv, og derfor sidder jeg i rullestol og er nødt til at tisse på en særlig måde. Mit yndlingsfag i skolen er matematik. I fritiden kan jeg lide at spille basketball og chatte med Alice.

Hejsa, jeg hedder Felix (eller bare F)
Jeg er 11 år, kan lide billedkunst, sang og svømning. Når jeg tisser, bliver der somme tider noget tilbage derinde. For at få det hele ud og ikke blive syg tisser jeg på en lidt anderledes måde. Min bedste ven hedder Tom.

puzzles and activities lofric bunch

Print og mal

Print og mal disse tegninger med de farver du bedst kan lide.

For print i fuld størrelse, klik venligst på billedet nedenfor.