The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Hold fast i dine interesser

Når du pludselig er i en situation, hvor du har brug for selvkateterisering, er det nemt at forstå, at det føles, som om livet forandres. Intet føles som før. Men livet fortsætter, bare på en lidt anden måde. At tømme blæren er noget, alle må gøre, på den ene eller den anden måde. Engangskatetre er ikke et permanent kateter, som du kan være flov over eller bekymret for, kommer i vejen. Se kateteret som et hjælpemiddel til at forenkle din toiletrutine. Lad det ikke begrænse dit liv. Se på mulighederne, ikke hindringerne.

Hør nogle fantastiske mennesker fortælle historier fra deres eget liv. De er til inspiration for os alle.

Friends sat on sofa having fun leisure full width

På rejse med katetre

På rejse med katetre

Når man rejser, opdager man som regel spændende nye ting – både om sig selv og om verden omkring. Og man vender ikke mindst hjem igen fuld af liv og nye indtryk. Rejsende i hele verden stiller sig selv de samme spørgsmål: Når jeg frem i tide? Hvor er mit pas? Huskede jeg at slukke for strygejernet?

Nogle rejsende vil også stille sig selv disse spørgsmål: Kan jeg finde et handicaptoilet? Har jeg taget nok katetre med? Hvordan kommer jeg igennem tolden med mine katetre og min medicin?

Specielt til dig har vi samlet noget information om at rejse med katetre og andre særlige behov.