Brugerhistorier Sådan startede Sarah TAI med Navina

Sådan fandt jeg en løsning på mine tarmproblemer

Det hele startede i 2015, da jeg vågnede en morgen, og min seng var gennemblødt...

Det var både forfærdeligt og pinligt, fordi jeg deler min seng med min mand. Jeg forsøgte at klare mine symptomer ved at vågne tidligt, før min mand vågnede, men det lykkedes ikke altid. Jeg var flov. Jeg kunne ikke fortælle det til nogen. Jeg ville ikke rigtigt gå ud i frygt for, der skulle ske en ulykke. Jeg havde bind på, havde ekstra med i min taske, og jeg havde endda ekstra tøj med mig på et tidspunkt. Jeg gik til sidst til min læge og fik mange råd, der ikke syntes at virke på mig. 

Søgte svar hos specialist

Jeg blev senere henvist til St George's hospital for at møde en specialist, der satte mig på stimuleringsbehandling. Det indebar, at jeg gik på en klinik hver anden uge og fik impulser sendt til nerverne i min anus for at forsøge at styrke musklen i dette område.

Det virkede til at fungere, for jeg oplevede færre ulykker. Men behandlingen varede kun i et antal uger, og jeg blev hurtigt efterladt i den samme situation, som jeg var i, før jeg startede behandlingen. På en gennemgang med konsulenten tilbød hun mig TAI.

I starten virkede det hele uoverskueligt, men det var virkelig nemt at få styr på. Jeg kan ærligt sige, at det har ændret mit liv. Jeg har en rutine, og jeg bruger TAI, når jeg ved, at jeg skal ud.

Transanal irrigation hjælper mig med at leve det liv, jeg ønsker

Transanal Irrigation hjælper mig til at blive helt tømt indeni, og det har endda hjulpet på min tarmtilstand. Det har også været med til at regulere mit blodsukker (jeg er diabetiker), hvilket virkelig har overrasket mig.

Jeg føler mig mere selvsikker, når jeg går ud. Der er ingen grund til at lide i stilhed. Mange mennesker har inkontinensproblemer, og det bør ikke være noget, der er skjult og får det til at føles forfærdeligt. TAI har sikret min uafhængighed, som er det aller vigtigste for mig.

Sarah