Opgrader din karriere som sygeplejerske med Wellspects studielegater

Er du også sygeplejerske? Interesserer du dig for blære- og tarmområdet? Så skal du læse videre!

Hvert år uddeler Wellspect Healthcare to studielegater til sygeplejersker, hvis kliniske studier sætter fokus på medicinsk praksis, der er relateret til blære- og tarmområdet. Ansøgningsfristen for dette års ESPUN-legat (European Society for Paediatric Urology Nurses) er i april, og her sponsorerer Wellspect studielegatet, og vi opfordrer alle indenfor sygeplejen til at sende en ansøgning.

Hvorfor skal man ansøge for et studielegat?

Studielegater er en win-win for alle, siger Maria Lennerås, der er Medical Science Liaison hos Wellspect. Sygeplejersker har en stor ekspertise, og det at lave research er en rigtig god måde at dele ud af viden og erfaring til et større publikum, samtidigt med man hjælper patienter. Research behøver ikke at være super kompliceret. Dele af researchen er ofte inkorporeret i sygeplejerskernes hverdag, fortæller Maria Lennerås, der selv har en baggrund indenfor research.

Støtte og vejledning er en del af legatet

Som en del af studielegatet tilbyder Wellspect støtte til at få undersøgelsen godt i gang. Wellspect hjælper også legatmodtageren med at lægge en plan for researchen og til at finde gode metoder til at indsamle data på en systematisk måde.

Fordelene ved studielegaterne er, forklarer Maria Lennerås, at de giver en mulighed for modtagerne til at dykke ned i den research, som de er passionerede omkring. Deres research giver også deltagerne en professionel oplevelse, og deres resultater er med til at opgradere deres karriere og styrke deres CV.

For at nå ud til interesserede sygeplejersker arbejder Wellspect tæt sammen med ledende sygeplejerske-organisationer, inklusiv European Association of Urology Nurses (EAUN), ESPUN (European Society for Paediatric Urology Nurses), the International Network of Spinal Cord Injury (SCI) og Nurses and the Nursing Special Interest Group (NurSInG).

Klinisk data er nøglen til medicinalindustrien

Ved at sponsorere studielegater ønsker Wellspect, som selv er et research-baseret firma, at understrege vigtigheden af klinisk data. Du kan finde flere deltaljer om, hvordan du bliver ansøger til et af Wellspects studielegater samt se listen over tidligere modtagere på Wellspect.dk. Ansøgningsfristen til ESPUN studielegatet er 1. april 2023.

#EnReelForskel

 

Læs mere og ansøg om studielegater

 

Emner: