ISCoS Webinar: Sådan får du succes med din tarmbehandling

Vi er glade for igen at være tilbage med ISCoS til et nyt afsnit af webinar-serien "SCI Care - What Really Matters". Denne gang med fokus på transanal irrigation og hvordan du får succes med din tarmbehandling.

Vi er glade for igen at være tilbage med ISCoS til et nyt afsnit af webinar-serien "SCI Care - What Really Matters". Denne gang med fokus på transanal irrigation og hvordan du får succes med din tarmbehandling.

I dette webinar samles et panel bestående af vært Camille Lichtenstein, Global Lead Business Excellence hos Wellspect, Helena Gomes Delgado, afdelingsleder på Daniel's Rehabilitation Unit og Jane Stanbridge, neurogen specialsygeplejerske og direktør JPEL Training Ltd for at diskutere brugen af transanal irrigation (TAI) for mennesker, der lever med rygmarvsskader.

Det handler om at have en fast rutine for at forebygge forstoppelse og risikoen for ulykker. Det er det vigtigste"- Jane Stanbridge

I denne episode undersøger panelet, hvad der kræves for at starte TAI hos rygmarvsskadede, de faktorer, der skal tages i betragtning, når man introducerer TAI, og tips om overgangen til hjemmepleje og fastholdelse af patienterne.

Panelet tager også stikket dybere og dækker, hvad der skal til for at have et effektivt og vellykket tarmplejeprogram, den terapeutiske uddannelse bag og de vigtigste barrierer, der kan opstå omkring terapien, når patienten er hjemme.

Man sørger for, at det virker, at det er bedre for patienten, og at patienten er glad for det. Det er informativt, og patienterne oplever, at det er deres egen beslutning." - Helena Gomes Delgado

Alle paneldeltagere er enige om, at der er mange faktorer at overveje i et vellykket tarmplejeprogram, og at den vigtigste faktor er oplæring. At give patienten, de sundhedsprofessionelle og de pårørende information til støtte hele vejen fra igangsættelse på rygmarvsskade-centeret til, at rutinen er etableret i hjemmet.

 

At støtte dem, der lever med rygmarvsskader, er kernen i meget af Wellspects arbejde, så vi er glade for at have arbejdet tæt sammen med ISCoS gennem årene. Læs mere om samarbejdet mellem Wellspect and ISCoS.

 

Emner: