The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Få dit liv tilbage

Farvel til tarmproblemer, goddag til livet.

Hvis du lider af kronisk forstoppelse eller fækal inkontinens er du ikke er alene. Mange mænd og kvinder oplever alvorlige symptomer og lider i stilhed uden at få den hjælp, de har  brug for. Sandsynligvis har du allerede prøvet alt. Drukket mere vand, afprøvet forskellige former for diæter, udelukket visse fødevarer, motion, afføringsmidler, medicin, men intet har hjulpet. 

Det er derfor, vi ønsker at introducere dig til en terapi kaldet Transanal Irrigation. Afhængigt af dine underliggende årsager kan dette være en løsning for dig. Vejen tilbage til livet.

 
Navina FBD2 Noah Testimonial 3

Transanal Irrigation

Terapien kaldes Transanal Irrigation, ofte forkortet som TAI. Det er en gennemprøvet terapiform til tarmbehandling, hvor der kun bruges lunkent vand til at tømme tarmen. Resultatet er en tømt tarm og færre tarm gener.

Tal om det – Forbered dig før du møder din læge


Vi ved, at det kan føles pinligt at tale om tarmproblemer og de symptomer, du oplever. Endnu værre, kan du have omtalt din tilstand for forskellige læger, men har stadig ikke fået den rette hjælp.

Derfor har vi udarbejdet et spørgeskema, der kan hjælpe dig. Udfyld det så grundigt som muligt – det vil lette samtalen med din læge og styre i den rigtige retning.

Spørgeskema til tarmfunktionen

Du er ikke alene - andre er blevet hjulpet

At holde tarmproblemer for sig selv er meget almindeligt, også følelsen af hjælpeløshed og fortvivlelse.

Nogle gange er det en hjælp at vide, at andre har været i en lignende situation, og at høre, hvordan de kom videre. Her kan du læse et par af mange historier om håbet.