Wellspect lancerer et nyt produkt: LoFric Origo Flexible

LoFric® Origo™ Flexible er det nyeste medlem af LoFric Origo-familien, og det gør det muligt for endnu flere mænd at selvkateterisere. Det er let at bruge, og det kan forbedre mænds hverdag, så de kan gøre, hvad de vil.

Mange mænd synes, den fleksible kateterspids gør det lettere at indføre kateteret, eksempelvis hvis man har en forstørret prostata. Formen og fleksibiliteten på spidsen navigerer let gennem mandens urinrør. Det gør selvkateterisering lettere at lære og giver endnu flere mænd mulighed for at bruge LoFric Origo.

Der findes en LoFric Origo til alle mænd

LoFric Origo findes i et bredt udvalg af størrelser og med forskellige spidser. Det fulde sortiment af LoFric Origo gør det passende til alle mænd med blæredysfunktioner, uanset de forskellige tilstande i urinvejene.

  • Flexible: Et lige kateter med en fleksibel, bold-formet spids. Det er let at indføre og navigerer gennem de naturlige kurver i urinrøret.
  • Nelaton: Et lige kateter med en afrundet spids. Passer til de fleste brugere.
  • Tiemann: Et lige kateter med en let bøjet, kurvet spids. Særligt god til mænd med forsnævringer i urinrøret eller med forstørret prostata.

Altid med LoFric’s fremragende, glatte overflade  – perfektion siden 1983

Ikke alle katetre er ens. Der kan være signifikante forskelle mellem forskellige hydrofile intermitterende katetre, især når det kommer til overfladen. LoFric revolutionerede intermitterende kateterisering i 1983, da Wellspect lancererede verdens første hydrofile kateter. Vores unikke og klinisk beviste overflade, Urotonic™ Surface Technology, har gjort LoFric til et betroet brand hos sundhedspersoner i hele verden, og vi har et sikkert, videnskabeligt ry. Den unikt balancerede kateter-overflade sikrer en glat indføring og tilbagetrækning.

LoFric Origo med den nye fleksible spids har den samme unikke Urotonic™ Surface Technology, som alle andre LoFric-katetre.

Wellspect er meget stolte af i år at kunne fejre 40 år med fremragende glathed og at gøre vores LoFric-katetre, som har bevist at kunne sænke risikoen for UVI’er med 64%, nyttige for endnu flere mænd.

*Li et al., Arch Phys Med Rehabil., 2013

Bestil en gratis vareprøve

Kontakt os

 

Emner: