The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Webinars

Velkommen til webinarer afholdt af Wellspect

At dele vores viden om blæren og tarmen er lige så vigtigt for os, som at bryde stigmatiseringen forbundet med at tale om dette. Besøg vores webinarer og se de seneste nyheder relateret til arbejdet med kontinens.

Deltag i vores webinarer - modtag dit certifikat!       

Wellspect er godkendt af CPD  til at udbyde CPD-point via vores webinarer og kurser. Deltagelse i Continuing Professional Development  sikrer, at både akademiske og praktiske kvalifikationer ikke bliver forældede og giver den enkelte mulighed for hele tiden at "opkvalificere" eller "omkvalificere" sig selv, uanset erhverv, alder eller uddannelsesniveau. Den uafhængige certificering af materialet til CPD-formål er accepteret internationalt.

Bæredygtighed ud fra et sundhedsfagligt perspektiv

Dette er vores første webinar med fokus på bæredygtighed. Klimaforandringer er noget af det vigtigste at fokusere på for vores fremtids skyld. Med en større viden om bæredygtighed håber vi, med hjælp fra Nina Ekelund fra Haga initiativet, at kunne give jer tanker og tips til, hvordan vi alle kan hjælpes ad, med at gøre en forskel på arbejdet og privat. Vi fortæller desuden om Wellspects bæredygtighedsstrategi når du gælder LoFric produkterne og afslutter med spørgsmål og svar.