The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

HVORFOR ARBEJDE I WELLSPECT?

I Wellspect kan du gøre en reel forskel. Det er mere end bare et job, Wellspect har en mission, vi ønsker at gøre livet bedre for mennesker, der har behov for det. Det er et sted præget af teamånd og passion for de daglige opgaver, samt de udfordringer, vi tackler sammen. Det er et sted, hvor vi deler viden, har omsorg for hinanden og deler en god latter. Bliv en del af vores team, og opdag, hvordan du kan gøre en reel forskel.

"Vi stræber lidenskabeligt efter at gøre en reel forskel hver dag for alle, der har brug for vores produkter og tjenester."

 

Karriereudvikling

Sammen er vi forpligtet til at udvikle din karriere. Som medarbejder vil du modtage en løbende vurdering af dine præstationer, leverancer og færdigheder. Vi vil støtte dig med generøse fordele og har en række processer lagt i hver medarbejders tidsplan, der giver mulighed for udvikling og progression.

Career development with Wellspect

Ledige stillinger

Udfordre og udforsk nye veje sammen med os, så tjek vores ledige job. Bemærk venligst, at du vil blive omdirigeret  til Dentsply Sirona´s hjemmeside, moderselskab til wellspect Healthcare.