The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Om Wellspect

Wellspect HealthCare har hovedkontor i Mölndal, Sverige. Virksomheden er en førende global leverandør af innovativt medicinsk udstyr med fokus på at hjælpe mennesker, der lider af urinretention eller kronisk forstoppelse. Hver dag arbejder over 1.100 medarbejdere på at gøre en forskel for dem, der har brug for vore produkter og services. Mange af de mennesker, vi hjælper, har en rygmarvsskade, forstørret prostata, rygmarvsbrok eller Multipel Sklerose (MS). 

Vi er en af verdens førende producenter af intermitterende urinkatetre, med LoFric® som vores mest kendte mærke. Som hjælp til de mennesker, der lider af kronisk eller svær forstoppelse, har vi udviklet det, der sandsynligvis er verdens mest avancerede irrigationssystem, Navina Systems™, som kombinerer en høj grad af brugervenlighed med klinisk effektivitet og opkobling i et virkeligt smart system. 

Wellspect HealthCare er til stede i over 30 lande og er en del af Dentsply Sirona, verdens største producent af professionelle dentalprodukter og -teknologier med globalt hovedkontor i York, Pennsylvania, og internationalt hovedkontor i Salzburg, Østrig. Virksomhedens aktier er børsnoteret i USA på NASDAQ med symbolet XRAY.