Wellspect-støttet forskning - IIS

Lær det Wellspect-støttede IIS-program at kende

Hovedformålet med IIS-programmet (Investigator Initiated Studies) er at øge og stimulere ekstern forskning i produkter, terapier og klinisk ledelse, koordineret af sundhedspersonale med støtte fra Wellspect.

Den eksterne forsker er ansvarlig for gennemførelsen af undersøgelsen, dvs. han eller hun fungerer som forsøgssponsor.

Behandling af din ansøgning

Efter at have indsendt dit forslag sammen med et detaljeret budget, vil Wellspect Clinical Specialist bekræfte modtagelsen af ansøgningen om Wellspect-støtte fra IIS-programmet.

Hvis ansøgningen er ufuldstændig eller uklar, vil du blive sendt en anmodning om yderligere oplysninger inden for to uger.

Inden for yderligere seks uger vil din ansøgning blive gennemgået af Wellspect Clinical Research Planning Board, hvis medlemmer har forskellig ekspertise inden for Wellspects medicinske udstyr. Bestyrelsen beslutter i fællesskab, om den vil godkende, afvise eller bede om yderligere oplysninger om din ansøgning.

Bliver din ansøgning godkendt, vil der blive indgået en skriftlig aftale mellem dig, din institution og Wellspect om samarbejdet.

Med Wellspect er dit kliniske forskningsforslag i gode hænder. Vi sørger altid for at behandle en idé med respekt og integritet.