Forskning og bevillinger

Sammen kan vi fremme kontinensplejen

At fremme kontinensplejen er en fælles indsats mellem sundhedspersonale, forskere og MedTech-virksomheder, der er aktive inden for kontinenspleje. Sammen kan vi udvikle den næste generation af blære- og tarmprodukter og gøre en reel forskel i livet for mennesker, der er afhængige af vores produkter. 

For at udforske synergierne mellem tarm og blære indledte vi ACCT's globale forum (Advancing Continence Care Together) i 2017. Under paraplyen af dette forum arrangeres en række videnskabelige webinarer af forskellige temaer årligt. 

Separat udfører vi også vores egen videnskabelige forskning og finansierer kliniske forsøg og Investigator Initiated Studies (IIS). 

Klinisk forskning

Alle produkter udviklet af Wellspect gennemgår kliniske studieprogrammer, hvor produkternes sikkerhed og ydeevne omhyggeligt evalueres og bestemmes. Vores kliniske uddannelser udvikles og udføres med ledende klinikere på området og i overensstemmelse med god klinisk praksis (GCP).

Legater og stipendier

Alle ansøgninger om støtte til studielegater og Investigator Initiated Studies (IIS) gennemgås og behandles af Wellspects hovedkontor i Sverige. Ansøgere fra hele verden er dog velkomne til at ansøge om begge.