The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Service Til Sundhedspersonale

DU KAN STOLE PÅ OS

Vær På Forkant

Når du vælger Wellspect, får du meget mere end blot vores produkter af høj kvalitet. Wellspect With You er vores skarpe servicetilbud, der giver dig både træning og support. Uanset om du har brug for support i dit professionelle virke, eller om dine patienter bruger vores produkter, så kan du og dine patienter få hurtig hjælp over telefonen eller online, ligesom vi er der for dig ansigt til ansigt.

Vi har en bred vifte af services lige fra træning og uddannelse til hjemmelevering og kundeservice.

UDDANNELSE OG KURSER

Din Faglige Fremgang

Hvis du har brug for en bedre forståelse omkring kontinenspleje generelt eller specifikt omkring vores produkter, så er vi altid klar til at dele ud af vores expertise.

Vi tilbyder online træning og en bred vifte af uddannelsesmateriale – både digitalt som webinarer og som printede foldere, guides og e-bøger.

Nogle er beregnet til professionelt brug og nogle er velegnet til patienter. Og så er vi altid i gang med at arrangere nye møder, network-events eller studiebesøg.

Opdag Wellspect Education
WWY HCP Web Image: Training Events and Courses

FORSKNING 

Fortsæt Udviklingen

Videnskaben i dag er morgendagens teknologi. Hos Wellspect sikrer vi os konstant at videreudvikle kontinensplejen, og denne forpligtelse er en vigtig del af vores organisation. Det er derfor, Wellspect With You tilbyder et væld af videnskabelige artikler, så du kan holde dig opdateret på de nyeste fund indenfor kontinenspleje.

Derudover tilbyder vi også events og webinarer over hele verden under vores brand ACCT (Advancing Continence Care Together), hvor vi har en helhedsorienteret tilgang til blære- og tarmdysfunktions-området.

WWY HCP Web Image: Science

PROFESSIONEL KUNDESERVICE

Erfarne Råd Lige Ved Hånden

Hvis du har spørgsmål omkring RIK-terapierne (Ren Intermitterende Kateterisering) eller TAI-behandlingen (TranAnal Irrigation), står vi med glæde til rådighed med den support, du behøver. 

Alle spørgsmål om kontinenspleje generelt eller til vores specifikke produkter vil hurtigt blive besvaret af vores specialiserede kontinens-sygeplejersker. 

De er alle rutinerede professionelle med stor viden inden for både LoFric (RIK) og Navina (TAI).

WWY HCP Web Image_Professional Customer Service

STØTTE TIL FASTHOLDELSE

Fortsæt Med At Lykkes

En god start er nøglen for succes med terapien, og selvfølgelig ønsker du, at din patient fortsætter successen. Når du vælger et Wellspect-produkt til din patient, lægger du dine patienter i trygge hænder.

For eksempel tilbyder Wellspect With You en engageret kundeservice og en praktisk hjemmelevering, der sikrer overgangen fra introduktion til fastholdelse.

WWY User Services Banner

VI GIVER DINE PATIENTER MERE TID TIL AT LEVE

Wellspect With You tilbyder en lang række services, så dine patienter får mere tid til helt enkelt at leve livet.

Lige fra skræddersyet supportmateriale til dedikeret kundeservice. Opdag, hvordan vi kan gøre en ægte forskel for dine patienter.

Har du spørgsmål eller undrer dig over noget i forhold til vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt os