The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Introduktion af Wellspect Wizard

En ny og brugervenlig portal for klinisk evidens

Det kan være tidskrævende at finde relevant forskning og kliniske studier. Wellspect Wizard er udviklet for at hjælpe dig identificere og finde videnskabelige referencer – hurtigt og nemt. Den brugervenlige søgefunktion guider dig til den information, der er mest relevant for din nuværende kliniske praksis.

I mere end 30 år har mennesker med behov for Intermitterende Kateterisering anvendt Wellspects LoFric katetre. Siden produktet blev introduceret på markedet, er anvendelsen blevet grundigt dokumenteret via kort- og langtidsstudier.

Wellspect Wizard er en digital platform, der samler forskningen ét sted og gør den let tilgængelig for sundhedsfaglige. Den digitale platform faciliterer opdateringer og indholdet er tilgængeligt selv på din mobiltelefon. Det videnskabelige indhold er inddelt i kapitler såsom UVI, patientpræferencer og sikkerhed ved langtidsanvendelse – blot for at nævne nogle få. Hvert kapitel indeholder videnskabelige højdepunkter og et sammendrag af referencer. Wellspect Wizard byder også på en kort film, som du kan dele med dine kolleger eller patienter, der på to minutter fortæller om hvordan urinvejstraumer kan minimeres.

På platformen finder du også en lille quiz, hvor du kan afprøve din egen eller kollegernes viden.

Tag et kig på Wellspect Wizard nu.

Klik for at få adgang til Wellspect Wizard