The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

X
Wellspect news and environmental information

Vi arbejder aktivt for en grønnere og bedre verden

Hos Wellspect HealthCare tager vi vores ansvar som en af verdens førende medico-tekniske virksomheder alvorligt. Vi er hele tiden på udkig efter nye måder at forbedre vores produktion og processer på, så de bliver så effektive som muligt – uden at gå på kompromis med sikkerhed, sundhed og miljø.

Vi reducerer miljøpåvirkningen fra vore aktiviteter, produkter og tjenester ved hjælp af principperne om reduktion, genbrug og genindvinding. Vedvarende ressourcer såsom vand, vind, sol og biobrændsel er vores første valg, når det er muligt. For at bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet, på den lange bane, søger vi så vidt muligt at spare på energiforbruget. Vi mener, at det er en af vores primære opgaver at udnytte energien bedre og anvende alternativer med lavere kulstofindhold end fossile brændstoffer. 

Vores engagement kunne ikke være større med vores årlige reduktionsmål, produktionsudvikling, affaldshåndtering og optimerede logistik ved pakning og distribution af vore produkter. Vore transportleverandører er kendte transportvirksomheder med dokumenteret miljøfokus, der er certificeret via ISO 14001.

Vore produkter skal altid udformes, så de påvirker miljøet mindst muligt i hele deres levetid. Dette gælder bl.a. materialevalg, fremstillingsmetoder og håndtering af brugte produkter. Vi har for nylig skiftet til et PVC-frit plastmateriale, kaldet POBE, i en stor del af vores katetersortiment på grund af stigende bekymring for miljøet. Vi er dedikerede til fortsat forbedring som grundlag for en bæredygtig fremtid på alle niveauer. Vi arbejder for en grønnere og bedre verden.

Offentliggjort den 15. december 2014