The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

X

Opdateret MS vejledning med fokus på blære og tarm

Nu ligger den opdaterede MS vejledning på hjemmesiden. Det nye i denne version er, at den fokuserer på både blære og tarm i forbindelse med MS.

Den første sektion omhandler blæren og forklarer bl.a. urinvejenes funktion i almindeligehed, og hvordan de påvirkes af MS i særdeleshed. Efterfølgende tages problemer med tilbagevendende UrinVejsInfektioner (UVI) op, hvordan de bør behandles - og fremfor alt - kan forebygges. Fordelene ved Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) præsenteres, og det samme gør LoFric katetret. LoFric er både praktisk og hygiejnisk i kraft af sit gribevenlige håndtag, samt skånsomt mod urinrøret grundet katetrets unikke overflade.

Den anden sektion omhandler fordøjelseskanalens funktion og hvordan den påvirkes af MS. Terapien TransAnal Irrigation (TAI) gennemgåes grundigt - med fokus på Navina Systems to produktvarianter Navina Classic og Navina Smart. Begge sektioner rundes af med personlige historier, hvor to kvinder fortæller om, hvordan de endeligt har fået kontrol over deres liv, takket være LoFric og Navina Systems.

Kontakt os nedenfor.

Telefon: 4362 4332
Mail: info.dk@wellspect.com