The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

X

Lad Wellspect HealthCare blive en del af din behandling

Vi er i denne branche, fordi din behandling ligger os på sinde.

Hos Wellspect HealthCare har vi længe lyttet til vore brugere. Uden dine tilbagemeldinger og historier kan vi ikke vide, om vi gør de rigtige ting. Og vi vil fortsætte med at lytte opmærksomt.

Så fortæl os om dig selv – dine behov, dine ideer og dine problemer i hverdagen. Du hjælper ikke kun os med udvikle bedre løsninger; du vil også være et forbillede for andre i en lignende situation. Naturligvis vil du her på siden stadig kunne finde fakta og alle de praktiske oplysninger, du nogle gange har brug for, men historierne – jeres historier – vil få en endnu mere fremtrædende plads.

Vi mener, at vi kan gøre den største forskel ved at fokusere på vore brugere. Vi vil forsøge at hjælpe jer alle på den bedst mulige måde.

Smartere adgang

Vores hjemmeside er blevet dynamisk. Det betyder, at sidens indhold tilpasses den enhed – computer, smartphone eller pad – du bruger, når du besøger siden. Du kan med andre ord få adgang til disse sider uden at være nødt til at knibe øjnene sammen eller zoome, hvor og når det passer dig, i bussen, hjemme på sofaen eller i et venteværelse.

Film

Film er i den senere tid blevet vores foretrukne medie til brugerhistorier og til Tips og Tricks og vil fortsat være det. Det er en stor fordel at kunne sætte et ansigt på ordene. Vi har lyttet til vores brugeres input og samlet filmene på én enkelt side, så de er endnu nemmere at se, når det passer dig. Hvis du endnu ikke har kikket på vores udvalg af Tips og Tricks, er det et godt sted at begynde.

Vi holder af at tale med dig

Vi trives med brugerdialog. Det er derfor, vi gør det endnu nemmere for dig at kontakte os, både via vores TellUs-service og -fora. Vi forbedrer også gennemsigtigheden i forskning, udvikling, kliniske forsøg og vores miljøarbejde, så du bedre kan følge med i vore processer og give os vigtig feedback undervejs.

Offentliggjort den 15. december 2014