The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

Din feedback har stor betydning for os

Vi stræber intenst efter at gøre en reel forskel hver dag for alle, der har brug for vore produkter og tjenester. Derfor har enhver løsning, der bærer Wellspect HealthCares navn, en indbygget tillid og pålidelighed, som er baseret på mere end 30 års livsforbedrende indsats.

Vi har langsigtet fokus på at forbedre livskvaliteten for tusindvis af mennesker, år efter år. For at dette kan lykkes har vi brug for feedback fra vore brugere over hele verden – det er her, du kommer ind i billedet!

tellus user panel full width

Fortæl din historie!

Du kan hjælpe os ved at orientere os via TellUs, der er en platform, hvor du kan komme i tæt dialog med mennesker, som udfører RIK. Som medlem af TellUs-panelet, kan du gøre en reel forskel både for dig selv og andre kateterbrugere. Du bliver inviteret til at deltage i internetbaserede undersøgelser, som er helt frivillige. Dine anonyme svar bliver analyseret, og dine tilbagemeldinger bliver sendt til vores afdeling for forskning og udvikling samt andre afdelinger som værdifulde forslag til produktudvikling og -forbedring. 

Med tilbagemeldinger fra brugerne, de virkelige eksperter, kan Wellspect HealthCare forbedre den daglige brug af selvkateterisering og livskvaliteten for tusinder af mennesker.

Om medlemskabet:

  • TellUs er udviklet til personer, som regelmæssigt anvender engangskatetre til at tømme blæren eller dilatere urinrøret, uanset mærke eller design.
  • TellUs er for personer over 18 år eller voksne, der repræsenterer en kateterbruger, som er under 18 år.
  • Dine svar forbliver altid anonyme.
  • Du skal have en e-mailadresse for at kunne deltage i panelet.
  • Dine personlige data bliver ikke kædet sammen med dine svar i eventuelle spørgeskemaer.
  • Du kan, på et hvilket som helst tidspunkt, nemt afmelde dig TellUs ved at kontakte Wellspect HealthCare.
  • 1400 mennesker har allerede meldt sig til TellUs. Tilmeld dig allerede i dag!

I forbindelse med registreringen beder vi dig om kontaktoplysninger, oplysninger om alder og køn samt oplysninger om din brug af katetre.

Bliv medlem af TellUs!

Vælg land/sprog


Australia
España Deutschland
Del