The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a professional?

X
recruiting process full width

Rekrutteringsforløbet

Den leder, der rekrutterer, vurderer ansøgningerne og udvælger kandidater til samtale. Antallet af samtaler varierer efter jobtypen og antallet af ansøgere. En kandidat vil typisk skulle komme til to til tre samtaler, før kontrakten underskrives. Til nogle job anvendes et vurderingsværktøj ved anden samtale – i form af en egnethedstest og/eller et personlighedsspørgeskema. Når det drejer sig om en lederstilling, indgår der også en dag på et vurderingscenter. Når samtalerne er gennemført, bliver kandidaterne vurderet, og den bedst kvalificerede kandidat får tilbudt jobbet.

Din ansøgning

Din ansøgning bør indeholde et personligt brev og dit CV. I det personlige brev har du mulighed for at forklare, hvorfor du er den rigtige til jobbet. Vi anbefaler, at du gør det personlige brev jobspecifikt. Vi anmoder også om et CV for at få en mere detaljeret oversigt over din karriere og dine kvalifikationer. Vi foretrækker et CV, der beskriver din erhvervskarriere kort og præcist. CV'et bør indeholde dine personlige data (navn, adresse, e-mailadresse og telefonnumre), din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring fra tidligere job.

Samtaleforløbet

Samtaleforløbet er for os i lige så høj grad en mulighed for, at du kan få noget at vide om os, som det er mulighed for, at vi kan få noget at vide om dig. I sidste ende ønsker vi at finde ud af, om vi i fællesskab kan opbygge et stærkt og succesrigt samarbejde. Normalt vil der være to til tre jobsamtaler, før du eventuelt får tilbudt en stilling.

Forberedelse til samtale

Forbered dig til samtalen ved at minde dig selv om de ting, du har gjort, som kan hjælpe dig med at vise, at du har de kompetencer og egenskaber, vi søger. Vi anbefaler, at du finder specifikke eksempler. Tænk også på de spørgsmål, du gerne vil stille os under samtalen.

Samtalen

Formålet med samtalen er at finde ud af, hvordan du kan passe ind i vores kultur og organisation. Vi er også interesserede i, hvad du kan tilføre jobbet og vores virksomhed. Vi vil gerne vide, hvorfor du ønsker at blive ansat hos Wellspect HealthCare, og hvorfor du mener, at du vil få succes i det pågældende job. Til nogle stillinger kombinerer vi samtaler med vurderingsværktøjer som egnethedstest og personlighedsspørgeskemaer. Når det drejer sig om lederstillinger, anvender vi et vurderingscenter.