The content of this page is intended for healthcare professionals only.

Are you a Healthcare Professional?

X

Wellspect HealthCare – din fremtid

Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der anser mennesker for at være dens vigtigste ressource?

Forestil dig, at du arbejder sammen med kloge, kreative og nysgerrige mennesker hos Wellspect HealthCare for at udvikle, fremstille og markedsføre sundhedsprodukter, som gør en forskel for de mennesker, der har brug for dem.

Wellspect HealthCare er en del af DENTSPLY International Inc., som har over 12.000 dedikerede medarbejdere i hele verden. Wellspect HealthCare har hovedkontor i Mölndal i Sverige og har udviklet markedsførende sundhedsløsninger siden 1948. Wellspect HealthCare-teamet består af over 1.000 medarbejdere i mere end 16 lande. Fra Sales & Marketing til Medical Affairs og Research & Development er vore medarbejdere aktivt engagerede i at fremme Wellspect HealthCare i den moderne sundhedsindustri. Vores stærke globale salgsstyrke markedsfører vore løsninger overalt i verden. 

Vi tror på et klima, der opmuntrer vore medarbejdere til åbent at stille spørgsmål og diskutere deres synspunkter. Vores medarbejdere drives af nysgerrighed, team-spirit, venskab og et helhjertet engagement, hvor hver dag gør en forskel. Det er vigtigt for os at sørge for, at der er balance mellem arbejde og privatliv for vore medarbejdere. Fundamentet for Wellspect HealthCare er vore Kerneværdier. Vore værdier udstikker kursen og gælder for alle medarbejdere hos Wellspect HealthCare. Enhver medarbejder er ansvarlig for at handle i overensstemmelse med vore værdier og for at forstå, hvad de betyder i praksis. Sammen har vi en vision, vi tror på:

“Vi stræber intenst efter at gøre en reel forskel hver dag for alle, der har brug for vore produkter og tjenester.“

Vi stræber til stadighed efter at bidrage positivt til vores verden. At gøre det, som er rigtigt for sundhedsområdet og den verden, vi lever i, er det, der er rigtigt for Wellspect HealthCare.

Søg efter ledige stillinger hos Dentsply Sirona

Career opportunity at Wellspect HealthCare

Jobmuligheder

Hos Wellspect HealthCare kan du få mulighed for at opbygge en karriere, der gør en forskel. Alle vores jobmuligheder annonceres på vore joboversigter. Vær opmærksom på, at i nogle områder eller lande kan jobmuligheder også blive opslået på tilknyttede hjemmesider inden for DENTSPLY International Inc.

Ansøgning om et annonceret job skal ske online via det link, der findes nederst i jobbeskrivelsen. Du får en bekræftelse, når du har sendt en ansøgning.

Ledige stillinger